dilluns, 21 de febrer del 2011

SETMANA DE CARNESTOLTES

Durant la setmana de Carnestoltes el REI ens ha manat un seguit de normes que haurem d'anar complint.
DILLUNS DIA 28: FESTA LOCAL
DIMARTS DIA 1: Hem de venir amb la cara pintada o alguna cosa al cap ben divertida!!!!!!!
DIMECERS DIA 2: Intercanviem els papers!!! Els nens hauran de venir vestits de nenes i les nenes vestides de nens.
DIJOUS DIA 3: Dia de la TRUITA!!!!! Haurem de venir vestits de cuiners i portar un entrepà de truita.
DIVENDRES DIA 4: Venim disfressat de casa (recordeu que passaran el dia amb la disfressa posada, per tant, ha de ser còmode)

Recordeu que el divendres 4 haureu de recollir els vostres fills a les 16h de la tarda i ens reunirem tots al pati de l'escola per celebrar la festa de Carnaval. (qui vulgui pot venir disfressat)

VISCA LA DISBAUIXA!!!!!!!

dimecres, 9 de febrer del 2011

PRE-INSCRIPCIONS A P3

ATENCIÓ FAMILIES dels alumnes de P2:

Pares i Mares que actualment teniu els vostres fills cursant P2 a l'Escola Bressol(Guitarres i Tambors), ha partir del dilluns dia 14 de febrer i fins el divendres dia 25 recordeu que heu de fer la PRE-INSCRIPCIÓ a P3 al vostre centre escollit.
Ànims i molta sort en l'elecció.

Educadores de P2.

dilluns, 7 de febrer del 2011

PARTICIPACIÓ DE LES FAMILIES

Un dels objectius del projecte de Centre és fomentar la participació de les famílies a l’Escola Bressol, i és per això que l’Equip Educatiu de l’Escola ha considerat que les famílies podríeu participar a l’aula un cop al mes o cada quinze dies, depenen del núm. de famílies que estigueu interessades a participar/col•laborar fent alguna activitat amb la tutora.
Alguns exemples d’activitats podrien ser: fer alguna audició musical (per aquells pares o mares que domineu algun instrument), explicar contes, fer alguna representació de titelles o teatre, ensenyar algun ball, o alguna activitat proposada per l’educadora o qualsevol activitat que penseu que pot ser d’interès, sempre i quan estigui consensuada amb la tutora.
Per tal de començar amb aquesta nova proposta, hauríeu d’apuntar-vos a la graella que trobareu a la porta de cada aula.

Equip Educatiu

divendres, 4 de febrer del 2011

PAVELLÓ

Des del divendres passat els alumnes de l'escola bressol de P1 i P2 anem a fer PSICOMOTRICITAT a la pista poliesportiva VORAMAR.