dimecres, 25 de maig del 2011

NÚMERO DESEMPAT

El número de desempat ha estat el    009.

A partir del dimecres dia 1 de juny es publicaran les llistes definitives dels alumnes admesos.

dilluns, 23 de maig del 2011

BAREMACIÓ i SORTEIG

Ja hi ha la llista de baremació, amb tots els alumnes que han solicitat la pre-inscripció a l'Escola Bressol, es poden consultar els punts baremats a la mateixa Escola.

El proper DIMECRES dia 25 de MAIG  a les 11h. del matí, al Departament d'Ensenyament, Fàbrica del Gas, tindrà lloc el sorteig del número de sol·licitud per entrar a l'Escola Bressol el proper curs 2011-2012.

En quan se sàpiga el publicarem!!!

Molta SORT.

dimecres, 18 de maig del 2011

L'HORT

Amb l'ajuda d'una mare, l'Arantxa a l'escola hem montat un hort.
Cada aula ha plantat el seu test, amb enciams i tomaqueres.




I ara, només cal regar-les i esperar que creixin!!!!
Moltes Gràcies Arantxa.

dilluns, 2 de maig del 2011

PRE-INSCRIPCIÓ

Atenció Famílies:

Recordeu que a partir d'avui i fins el dia 13 de Maig, tots aquells que volgueu inscriure el vostre/a fill/a a l'escola bressol municipal, heu d'omplir el full de sol·licitud i presentar-lo a la Fàbrica del Gas, departament d'Educació.

Aquells que ja esteu dins de l'escola, NO cal que feu res, properament us farem arribar un full de renovació de plaça.

Moltes gràcies.

XERRADA REBEQUERIES


Benvolgudes famílies,
Juntament amb l’Espai Familiar municipal “Nous Nius” volem portar a terme una xerrada per a tots aquells pares i mares que hi estigueu interessats. El tema serà “Les rebequeries” serà el dijous dia 12 de maig, de 18.00 h a 19.30 h a l’espai de Nous Nius ( C/ Mercè núm. 2 de Premià de Mar).
La xerrada serà a càrrec de la Verònica Camaño, educadora social, terapeuta psicocorporal i experta en el treball amb petita infància i família.
Col·locarem al tauler d’anuncis del vestíbul una graella per a aquelles famílies que vulgueu assistir-hi, donat que les places són limitades us agrairíem que només s’apuntés un membre de la unitat familiar, un cop omplerta la graella no es podrà apuntar ningú més.
Cordialment,
Directora Escola Bressol