divendres, 21 de març del 2014

Ens acomiadem de la Tània i la Desirée

Avui hem dit adéu a les noies de pràctiques, esperem que després de tot aquest temps amb nosaltres, haguem pogut aportar una miqueta en el seu camí professional. Gràcies Tània i Desirée per escollir la nostra escola com a es ola de pràctiques.

divendres, 14 de març del 2014

CARNESTOLTES 2014

14 de marzo de 2014
Com cada any hem celebrat el Carnestoltes a l'escola. Aquest any tots els nens i les nenes hem gaudit disfressats de barrufets!!!! Adèu Carnestoltes i fins l'any vinent.

divendres, 7 de març del 2014

ELS ANIVERSARIS DE FEBRER !!!

ANIVERSARIS DE FEBRER
Aquí tenim els nens i les nenes que han fet anys el mes de Febrer. PER MOLTS ANYS !!!

dijous, 6 de març del 2014

QUINS PERRUQUERS I PERRUQUERES !!!

Perruquers
La Mònica i la Meri ens han portat uns quants caps per pentinar... No sabeu lo bé que ens ho hem passat. Gràcies per la vostra participació.

RISCOS LABORALS!!!!

6 de marzo de 2014
Per tal de fer les feines amb major seguretat.... En Marcos, el pare de la Laia de la classe dels tambors, ens ha ensenyat com tenir molta precaució !!!! Un bon casc per no fer-nos mal, unes ulleres per treballar i unes armilles per que ens puguin veure bé. Un cop més moltes gràcies.

ELS OFICIS

SÓM MECÀNICS
Borja, el pare de l'Eloi, de l'aula dels tambors, ens va ensenyar el seu ofici. Vàrem arreglar un micròfon, un cotxe i tenim una canasta a l'aula. Va ser molt divertit. Moltes gràcies.