dimarts, 21 de juliol de 2015

BONES VACANCES !!!

21 de julio de 2015


L´EQUIP EDUCATIU DE L´ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL DE PREMIÀ DE MAR US DESITJA UNES MERESCUDES VACANCES !!
ENS VEIEM EL PROPER DIVENDRES 4 DE SETEMBRE.

SANDRA, NATÀLIA, LOLI, BLANCA, MAGDA, ELENA, SILVIA I LAURA.

FESTA FINAL DE CURS 2014-2015

20 de julio de 2015

AMB UNA TEMÀTICA FESTA SOBRE EL MAR ENS VAM ACOMIADAR D´AQUEST INOVIDABLE CURS 2014-2015.
INFINITS AGRAÏMENTS A LES FAMÍLIES DEL AMPA PER PREPARAR AMB UNA ENORME IL.LUSIÓ, I UN GRAN ENTUSIASME AQUEST COMIAT. AQUESTES MAMES QUE HAN DEDICAT MOLT DE TEMPS EN PREPARAR MATERIAL ALEGRE, DIVERTIT I MOLT ORIGINAL PER DECORAR EL NOSTRE PATI AMB MOTIUS DEL MAR A LA CEL.LEBRACIÓ D´AQUEST CURS QUE JA HA FINALITZAT.

I SOBRETOT UNA FESTA DEDICADA ALS "GRANS" DE L´ESCOLA QUE JA MARXEN.
UNA PART D´AQUESTS NENS I NENES ES QUEDA PER SEMPRE AMB NOSALTRES A L´ESCOLA BRESSOL. ELS SEUS PLORS, LES SEVES MIRADES, ELS SEUS AVENÇOS I LES SEVES CONVERSES DIVERTIDES, INOCENTS I MAL PRONUNCIADES. JA MARXEU, PERÒ US QUEDEU AL NOSTRE RECORD, A LA VIDA DE L´ESCOLA I AL NOSTRE COR. HEU APRÈS MOLTES COSES PERÒ TAMBÉ ENS HEU REGALAT MOLTS INSTANTS IMPORTANTS DE LA VOSTRA INFÀNCIA. NO ENS OBLIDEU, NOSALTRES NO HO FAREM MAI PERQUÈ US ESTIMEM.

BLANCA, MAGDA I ELENA.

I TOT L´EQUIP EDUCATIU DE L´ESCOLA.

dijous, 9 de juliol de 2015

VISITA AL MUSEU DE L´ESTAMPACIÓ DE PREMIÀ

9 de julio de 2015

ELS NENS I NENES DE P2 DEL CASAL D´ESTIU VAM FER UNA VISITA MOLT ESPECIAL, DIVERTIDA I ENRIQUIDORA AL MUSEU DE L´ESTAMPACIÓ DE PREMIÀ DE MAR.
EN PRIMER LLOC VAM FER UNA RUTA PER LES INSTAL.LACIONS I VAM TOCAR I DESCOBRIR DIFERENTS TIPUS DE TEIXITS. DESPRÉS ENS VAN EXPLICAR UN BONIC CONTE DE LA FADA ADELINA I EL FOLLET MARTÍ.VAM EXPERIMENTAR DE L´ESTAMPACIÓ AMB DIFERENTS MOTLLES PER CREAR UNES BONIQUES ALES A LA FADA ADELINA.I VAM CREAR UN COLLARET MÀGIC PER CADASCÚ DE NOSALTRES QUE ENS VAM EMPORTAR A CASA.FINALMENT A L´ESCOLA ENS HEM EMPORTAT DE RECORD EL MURAL DE LA FADA ADELINA AMB LES SEVES ALES MÀGIQUES ESTAMPADES PER TOTS NOSALTRES.